Visie en Missie

Onze visie:

Wij streven er naar de meest optimale zorg voor uw huisdier te bieden voor een betaalbare prijs. Omdat wij met een klein team werken heeft u altijd uw vaste dierenarts en vertrouwde gezichten. Uw dier is bij ons geen nummer, wij kennen u en uw dier.

Ook streven wij naar het continu verbeteren van de praktijkvoering waarbij de mening van de klant centraal staat. Dit houdt voor u in dat wij onze kennis optimaal houden, de kliniek uitgerust is met de nieuwste apparatuur. Zo wordt uw dier tijdens de operatie continu gevolgd met de modernste bewakingsapparatuur om alle risico’s zo klein mogelijk te houden. Wij zorgen met liefde voor uw dier en u mag bij de volledige behandeling blijven.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw huisdier te helpen in geval van spoed zonder dienstregeling, maar uw eigen dierenarts.

Onze missie:

Als team van Dierenkliniek Noordwolde bieden wij voor de patiënt de meest optimale zorg, gebaseerd op de laatste medische inzichten en technieken, waarbij de levenskwaliteit van de patiënt en de preventieve zorg voorop staat.

Of het om een sterilisatie, senioren-check, enting of botoperatie gaat, uw huisdier kan bij ons rekenen op maximale inzet van ons team met de meest moderne en verantwoorde medische zorg.

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.