Tot 50% korting op Sterkliniek voeding voor hond of kat

Wilt u ook de voeding van Sterkliniek proberen? Vraag aan de balie naar de kortingsactie en profiteer tot wel 50% korting!

U krijgt 10% korting krijgen bij aanschaf van 1 zak voeding om te proberen.

Krijgt uw hond of kat al onze voeding dan krijgt u 50% korting op de tweede zak bij aanschaf van 2 zakken voer.

Waarom Sterkliniek Dierenartsen Diervoeding?

Heel veel gezondheidsproblemen bij mens en dier worden veroorzaakt door een onjuiste voeding. Sterkliniek Dierenartsen vinden dat de basis voor een goede gezondheid in de voeding ligt en willen hun cliënten dan ook graag voorzien van goede producten op dit gebied.

Door de grootte van het samenwerkingsverband is het mogelijk om zelf diervoeding te laten produceren en hierdoor vallen veel kosten weg. Op deze manier kunnen wij u een voeding voor uw huisdier aanbieden met een zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Tenslotte zijn we samen met u verantwoordelijk voor het welzijn van uw huisdier.

Alle recepten voor de producten van Sterkliniek dierenartsen diervoeding staan onder toezicht van een Europees erkend Veterinair Specialist Diervoeding. De eindproducten worden voortdurend getoetst op de vastgelegde kwaliteitscriteria.

Op deze manier kunnen we de kwaliteit in vele opzichten waarborgen en zijn we verzekerd van diervoeding volgens de laatste medische inzichten.

Ook voor onze diervoeding geldt: “Sterk in kwaliteit!”

Lees hier onze voedingsfolder voor meer informatie: Voedingsfolder Sterkliniek Dierenartsen Diervoeding