Dune

“We zijn erg tevreden over de praktijk, goede informatie voorziening voor tijdens en na de ingreep. We wisten precies wat we konden verwachten. Jullie zijn makkelijk bereikbaar en staan open voor vragen”, aldus een tevreden baasje van Dune.

Dune3

Dit is Dune, een Australische herder van 8 maanden oud.

Dune is bij ons geweest voor een sterilisatie via de kijkoperatie. De afspraak was ’s morgens vroeg zodat ze tussen de middag alweer naar huis kon.
De operatie is voorspoedig verlopen en alleen de eierstokken zijn alleen verwijderd. Tijdens de operatie zagen we wel vergrote lymfeknopen (Peyerse plaques) op de darmen van Dune. Dit kan te maken hebben met de voeding, of omdat ze een keer diarree of een worminfectie heeft gehad. Iets om te onthouden mocht ze wel klachten krijgen met de maag/darmen.

Na de operatie heeft Dune een Medical Pet Shirt aan gekregen zodat ze niet aan de wondjes kon zitten, zo hoefde ze geen kraag om en kon ze lekker vrij bewegen.

Na 10 dagen is Dune voor controle geweest en alles zag er goed uit. Ze mag alles weer doen wat ze voor de operatie ook deed. Wij wensen Dune veel gezondheid toe!