Algemene informatie

Spoed?

Sterkliniek Noordwolde is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.
Bel 0561-430410 en u wordt direct doorverbonden met onze eigen dienstdoende dierenarts.

Openingstijden*

Maandag08:00 - 13:00 uur
14:00 - 17:30 uur
Dinsdag08:00 - 13:00 uur14:00 - 17:30 uur
Woensdag08:00 - 13:00 uur
14:00 - 17:30 uur
Donderdag08:00 - 13:00 uur14:00 - 17:30 uur
Vrijdag08:00 - 13:00 uur
14:00 - 17:30 uur

*Voor consulten en behandelingen is de kliniek geopend volgens bovenstaand schema met dien verstande dat consulten en behandelingen een half uur na opening aanvangen (met uitzondering van de afspraken in de avond) en een half uur voor sluiting eindigen.  Afspraken buiten deze tijden zullen berekend moeten worden met een spoedtarief.

Voor operaties zijn speciale dagen. Wij opereren op maandag, dinsdag en woensdag ochtend. Kunt u niet op deze dagen, maar wilt u wel een operatie afspraak maken, bel ons dan voor de mogelijkheden.

Aangepaste openingstijden

 

 

Overzicht van klinieken in de buurt:

Dierenkliniek Wolvega: 0561-612282
DAC Noordwolde: 0561-431999
Dierenartsen Heerenveen: 0513-624232
Dierenkliniek Gorredijk: 0513-463313

Afhalen van medicijnen en / of (dieet)voeders

Afhalen van medicijnen en/of voeding kan elke werkdag van 8.00-17.30 uur. Om u nog sneller en beter te kunnen helpen is het fijn als u van te voren telefonisch de bestelling doorgeeft. Uw bestelling staat dan bij onze balie voor u klaar.

Wilt u buiten onze openingstijden medicijnen en/of voeding ophalen? Bestel uw gewenste producten voor 9.00 uur en betaal voor 10.00 uur, dan leggen wij uw spullen klaar in de BOX. U ontvangt dan per sms de code om het slot te openen. Vraag voor meer informatie onze assistentes.

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

Behandeling uitsluitend volgens afspraak is prettiger voor u, uw dier en voor ons. Er wordt voldoende tijd ingeruimd en het wachten wordt tot een minimum beperkt. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken. Ook kunt u te allen tijde een afspraak online maken. Afspraken die minder dan 24 uur voorafgaand aan de afspraak worden afgezegd, kunnen (gedeeltelijk) in rekening worden gebracht.

Privacybeleid Sterkliniek Noordwolde

Privacy is een fundamenteel recht dat wordt gewaarborgd door de Wet bescherming persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 wordt deze wet vervangen door een nieuwe Europese verordening, de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Vanaf dat moment mogen bedrijven niet zonder goede reden allerlei persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Uw privacy is belangrijk voor ons. Om u van dienst te kunnen blijven zijn, is Sterkliniek Noordwolde verplicht om toestemming aan u te vragen voor specifieke aanpassingen met betrekking tot de verzameling en werking van die persoonsgegevens. Wanneer wij geen toestemming van u krijgen om uw data te verzamelen of te verwerken volgens de richtlijnen van onze Algemene Voorwaarden en ons Pricaybeleid kunnen wij u niet (langer) met onze diensten ondersteunen. Download en print het formulier en neem deze ingevuld en ondertekend mee met uw eerstvolgende afspraak.

Toestemmingsformulier privacybeleid Sterkliniek Noordwolde

Opname en ophalen van patiënten

Het is prettig als uw huisdier voor de opname goed is uitgelaten en schoon is. U krijgt bij het maken van de afspraak een voorzorgbrief via de e-mail. Hierin staat alles uitgebreid uitgelegd. Dieren die voor een echo komen moeten juist NIET uitgelaten worden voor de afspraak.

Het ophalen van uw huisdier gaat volgens afspraak. Van de paraveterinair of van de dierenarts krijgt u bij het ophalen van uw dier nadere informatie betreffende de nazorg, medicijngift etc..

Informatie over opgenomen patiënten

Indien nodig worden patiënten opgenomen voor verdere behandeling of onderzoek. Binnen openingstijden kunt u altijd informeren hoe het met uw huisdier gaat. Bezoek is mogelijk na telefonisch overleg met de dienstdoend dierenarts. Als uw dier voor langere tijd bij ons is, krijgt u elke dag een verslag incl. de gemaakte kosten via de e-mail toegestuurd.

Afrekenen

Afrekenen dient contant of met ‘pin’ direct na de behandeling te geschieden.

In uitzonderlijke gevallen en alleen na overleg voorafgaande aan de behandeling is het mogelijk om een factuur mee te krijgen. Er zal altijd een deel direct in de kliniek worden afgerekend en het restant zal in maximaal 3 termijnen voldaan kunnen worden. U zal hiervoor een overeenkomst moeten tekenen en wij zullen uw (geldige) legitimatiebewijs controleren. Omdat dit veel administratieve rompslomp met zich meebrengt, brengen wij hier administratiekosten voor in rekening. Deze bedragen 8% van de totale factuurkosten. Als betaling na herinnering uitblijft, gaat de rekening naar een incassobureau. Daar worden extra kosten voor in rekening gebracht.

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden

Staat u onder bewind?
Ook als u onder bewind staat is het mogelijk om uw dier bij ons te laten behandelen. We vragen aan u om dit bij het maken van de afspraak aan te geven. Voordat we tot behandeling over kunnen gaan hebben we gegevens van uw bewindvoerder nodig. We nemen telefonisch contact met hem of haar op en als er voldoende budget is kunnen we uw dier helpen. Daarvoor is een machtigingsformulier nodig, dat u  alvast kunt invullen.

Toestemmingsformulier Bewindvoerder

Parkeren

Direct voor de ingang van de kliniek ligt een parkeerterrein waar u en uw dier veilig in en uit de auto kunnen stappen. Ook hier kunt u gratis en voor onbeperkte tijd parkeren.

Sterkliniek Honden op een rij logo