Onze diergeneeskunde

Vooruitstrevende Kliniek 
Wist u dat hechtmateriaal littekenweefsel veroorzaakt? En dat blootstelling van de organen aan de buitenlucht bij operaties weefselreactie en verklevingen in de hand werkt?

Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het voorkomen van deze pijnlijke en schadelijke reacties. Uw dier herstelt in recordtempo en heeft geen pijn of vergroeiingen. Wij zijn in het bezit van zeer speciale apparatuur zoals de LigaSure™ zodat er geen hechtmateriaal in uw dier achterblijft, geen bloedingen en kneuzingen meer optreden en door minimale wondjes geopereerd kan worden. Natuurlijk maken wij hierbij gebruik van gasnarcose, beademing en bewaking. Kijkoperaties in de buik (bv. sterilisatie, castratie) zijn onze specialiteit!

Sterilisatie hond – laparoscopischCastratie hond (chirurgisch),  Castratie hond (medisch)Sterilisatie en castratie katSterilisatie en castratie konijn,  Anaalklier operatie, Röntgenonderzoek, Echografie, ECG/Hartfilmpje , TTA , Tight Rope

Afspraken en service
Wij werken volledig op afspraak zodat er geen overvolle wachtkamer is en er voldoende tijd is om uw dier te behandelen. Ervaren gediplomeerde assistentes staan garant voor een deskundig gezondheidsadvies. Langskomen voor medicijnen, voer of advies kan tijdens onze ruime openingstijden.

Oordeel zelf!
Om uw huisdier gerust te stellen mag u altijd bij hem blijven gedurende het onderzoek en zelfs bij de operatie. Zo wordt hij met de allergrootste persoonlijke zorg omringd.

Tandheelkunde
Naast de reguliere gebitssaneringen worden bij ons ook regelmatig vullingen en kronen geplaatst. Een vast team van tandarts, tandtechnicus, dierenarts en paraveterinairen werken hierbij nauw samen. Wij gebruiken hiervoor de IM3, scaler, digitale röntgen en andere specialistische tandheelkundige apparatuur.

Diagnostische mogelijkheden zijn erg uitgebreid
Wij zijn ervoor om de problemen samen met u zo goed mogelijk aan te pakken. U kent uw dier het beste en wij combineren dat graag met onze zeer moderne medische aanpak. Daartoe beschikken wij over een uitgebreide inventaris: digitale röntgen, echo, ECG, bloedanalyse en ander specialistisch laboratorium onderzoek. Klaar terwijl u wacht!

Ook werken we samen met gespecialiseerde pathologen, waardoor we van tumoren of weefselmonsters exact kunnen laten bepalen wat de diagnose is.

Allerhoogste niveau
Onze medische kennis gesterkt door vele opleidingen in het buitenland en aangevuld door ervaring en enthousiasme heeft ons op zeer hoog niveau gebracht. Wij zijn dan ook in staat u bij te staan in de allermoeilijkste situaties. Daarbij kunt u denken aan chirurgie van de buik, longen of botten. Of interne geneeskunde gevallen zoals epilepsie en suikerziekte. Maar ook preventieve geneeskunde vinden wij erg belangrijk. Wij kunnen zelfs maagtorsies voorkomen met een simpele ingreep!

Waardebon ter kennismaking

Natuurlijk zouden wij het fijn vinden als u zich aanmeldt als nieuwe klant! Zowel eigenaren die nog geen dierenarts hebben als huisdiereigenaren die ook al staan ingeschreven bij een andere praktijk zijn van harte welkom. Als u zich via onderstaande button aanmeldt sturen wij u een waardebon van €7,50 toe, te verzilveren bij een consult.

Noordwolde 750 v2