Over ons

Onze visie

Wij streven er naar de meest optimale zorg voor uw huisdier te bieden voor een betaalbare prijs. Omdat wij met een klein team werken heeft u altijd uw vaste dierenarts en vertrouwde gezichten. Uw dier is bij ons geen nummer, wij kennen u en uw dier.

Ook streven wij naar het continu verbeteren van de praktijkvoering waarbij de mening van de klant centraal staat. Dit houdt voor u in dat wij onze kennis optimaal houden, de kliniek uitgerust is met de nieuwste apparatuur. Zo wordt uw dier tijdens de operatie continu gevolgd met de modernste bewakingsapparatuur om alle risico’s zo klein mogelijk te houden. Wij zorgen met liefde voor uw dier en u mag bij de volledige behandeling blijven.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw huisdier te helpen in geval van spoed zonder dienstregeling, maar uw eigen dierenarts.

Onze missie

Als team van Dierenkliniek Noordwolde bieden wij voor de patiënt de meest optimale zorg, gebaseerd op de laatste medische inzichten en technieken, waarbij de levenskwaliteit van de patiënt en de preventieve zorg voorop staat.
Of het om een sterilisatie, senioren-check, enting of botoperatie gaat, uw huisdier kan bij ons rekenen op maximale inzet van ons team met de meest moderne en verantwoorde medische zorg.

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Sterkliniek Dierenartsen BV

Wij vinden dat iedere branche naar een hoge kwaliteit dient te streven en dat deze kwaliteit herkenbaar moet zijn voor de consument en onafhankelijk- en buiten de beroepsgroep moet worden getoetst.
Sterkliniek Dierenartsen BV is een organisatie waarvan de deelnemers moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zowel op het gebied van de diergeneeskundige patiëntenzorg als de cliëntenzorg. De organisatie zelf voldoet aan de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001:2015, de deelnemers moeten aan dezelfde norm of vergelijkbaar kunnen voldoen. Dit alles wordt gecontroleerd door Lloyd’s Register Quality Assurance.

In het volgende filmpje volgt een korte toelichting over wat Sterkliniek Dierenartsen zo uniek maakt: